English | Nederlands

Fotoboeken

Suusassignment-books-100x1003 Photography heeft inmiddels al meerdere fotoboeken gemaakt. Voor bedrijven is het hebben van een fotoboek van de eigen organisatie vaak een mooi visitekaartje.

De boeken zijn gericht op de fotografie. Er is daarom gekozen om de foto’s te laten drukken op professioneel fotopapier van Mohawk Fine Papers. Uw boek krijgt hierdoor een chique en verzorgde uitstraling.

Suus Photography zorgt zowel voor de foto’s en ontwerpt de lay-out. Ieder boek wordt dus op maat gemaakt.

lees meer »»

Ingelijste foto’s van uw bedrijf

framed-pictures1Wilt u graag de door Suus gemaakte foto’s van uw bedrijf als decoratie aan de muur tentoonstellen?  Dat kan! Suus Photography verzorgt graag de weg naar de drukker en naar de lijstenmaker.

U kunt de foto’s laten afdrukken op verschillende formaten en op verschillende ondergronden. Zo krijgt u precies wat u voor ogen heeft.

lees meer »»

Kunstfoto’s aan de muur

kunstfoto1Wanneer u kunstfoto’s van Suus Photo Art bij uw bedrijf aan de muur wilt hangen, dan kan dat. De werken zijn een fotoreproductie op Chromaluxe van fotograaf Suus Sanders. Bij deze techniek wordt inkt via sublimatie direct op een metalen plaat overgebracht. Het resultaat is een kunstwerk met ongekende helderheid en levendigheid dat mooi ‘zwevend’ aan de muur hangt.

lees meer »»